Manicure

Ook voor een SPA Manicure kunt u terecht bij nagelstudio Gi-Nails!

Een manicurebehandeling bestaat uit hand-en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen en op de handen.

De nagels worden bij een manicurebehandeling o.a. in model gevijld, gepolijst zodat ze mooi glanzen, de nagelriemen worden verzorgd en eventueel kan de behandeling worden uitgebreid met  nagels lakken.

SPA Manicure systeem

SPA Manicure nodigt u uit om kennis te maken met een uitzonderlijk en vochtregulerend handverzorgingssysteem.

SPA Manicure is een interactief systeem waarmee handen fluweelzacht aanvoelen en er bovendien soepel en zacht uitzien. Ontspan uzelf met de aromatherapeutische geuren van citrus en meloen.

Genieten terwijl uw handen gereinigd en gemasseerd worden en dode huidcellen verwijderd worden met een combinatie van Alpha Hydroxy, fruitzuren en natuurlijke vitamine E, Aloe Vera en huidverzachtende Ceramiden.

Uw manicure behandeling begint met een verfrissende, heerlijk geurende CitruSoak en wordt gevolgd door de intensief werkende A.H.A. concentratie van Exfloating Crystals (kristallen die dode huidcellen verwijderen / de handen verzachten), gecombineerd met Crystal Activator (voor intensieve werking van de kristallen). De behandeling wordt afgerond met de verzachtende en vochtregulerende Finishing Lotion.  

Vóór de laatste stap kan eventueel gekozen worden voor het geven van een paraffinebad. Dit zorgt voor langdurig zachte handen.