Tips

Hoe houdt u uw acrylnagels in de goede conditie?

Het is belangrijk om elke drie of vier weken een nabehandeling te laten doen, zodat uw nagels in een goede conditie blijven. Uw natuurlijke nagels groeien namelijk onder de tips gewoon mee.

Gebruik zoveel mogelijk de zijkanten van uw handen en vingers bij bijvoorbeeld het opmaken van bedden en dergelijke.

Als u uw nagels wat korter wilt, gebruik dan altijd de vijl die u bij mij in de salon voor een geringe prijs kunt kopen.  Probeer nooit uw acrylnagels met een schaar te knippen! Hierdoor kunnen er barsten ontstaan in de nagel die kunnen scheuren en uw natuurlijke nagels kunnen beschadigen.  Dit is zeer pijnlijk en ook de behandeling om dit op te lossen is niet geheel pijnloos en brengt extra kosten met zich mee.

Wanneer er wat lucht optreed aan de zijkanten van uw nagel of bij uw nagelriem, probeer dat dan niet zelf te verwijderen. Doet u dat wel, dan kunt u uw natuurlijke nagel zwaar beschadigen. Met alle gevolgen van dien.

Wanneer u uw nagels met enige regelmaat stoot, vijl de nagels dan een beetje korter. Het is vaak een teken dat de nagels wat te lang voor u zijn.

Als u uw huis schoonmaakt, gebruik dan altijd handschoenen. Dit is om te voorkomen dat de acryl aangetast wordt door de agressieve schoonmaakmiddelen.

Gebruik de solar oil (nagelriemolie), die u bij mij in de salon voor een geringe prijs kunt kopen, minstens drie keer per week. Bij voorkeur voor het slapen gaan. Deze houdt de conditie van uw nagelriemen op peil en zorgt ervoor dat uw nagels minder snel uitdrogen en u langer plezier zult hebben van uw acrylnagels.